Schedule (2022)

  • DAY 1
  • DAY 2
  • DAY 3
  • DAY 4
  • Time Place Contents
    13:00 -

    Registration /Reception Doors Open

    14:00 -

    Brand Only Reception

    Partner Only Reception

    15:00 -

    Doors Open

    15:30 Precious Hall

    Opening Remarks

    15:50 Precious Hall

    Keynote #1

    16:40 Precious Hall

    Networking Break

    17:00 Precious Hall

    Premium Presentation #1

    17:30 Precious Hall

    Young Creative Agenda Orientation

    17:50 Precious Hall

    Networking Break

    18:10 Precious Hall

    10mins Presentation #1

    18:20 Precious Hall

    10mins Presentation #2

    18:30 Precious Hall

    10mins Presentation #3

    18:40 Precious Hall

    30mins Presentation #1

    19:10 Precious Hall

    Networking Break

    19:25 Precious Hall

    Premium Presentation #1

    19:55 -

    Free Time

    20:25 Cape Zanba Park BBQ Venue

    Networking party

    21:55 -

    Free Time

    22:25 Restaurants in Yomitan Village

    Night Agenda (applicants only)

    23:55 -

    End of Day 1

  • Time Place Contents
    07:30 -

    Doors Open

    08:00 Precious Hall

    Networking Break

    Breakfast Presetation #1

    Breakfast Presentation #2

    09:00 Precious Hall

    Keynote #2

    09:50 Precious Hall

    Networking Break

    10:10 Precious Hall

    30mins Presentation #2

    10:40 Precious Hall

    30mins Presentation #3

    11:10 Precious Hall

    30mins Presentation #4

    11:20 Precious Hall

    Networking Break

    11:35 Precious Hall

    10mins presentation #5

    11:45 Precious Hall

    10mins Presentation #6

    11:55 Precious Hall

    10mins Presentation #7

    12:05 Precious Hall

    10mins-presentation #8

    12:15 Precious Hall

    10mins Presentation #9

    12:25 Precious Hall

    Networking Lunch

    Lunch Presentation #1

    Lunch Presentation #2

    13:25 Precious Hall

    10mins-presentation #10

    13:35 Precious Hall

    30mins Presentation #4

    14:05 -

    Recreation

    18:05 Precious Hall

    Communicating, Hearing, Understanding. LocalONE, a platform that connects

    18:35

    Free Time

    19:15 Zakimi Castle Ruins

    Networking Party

    20:45 -

    Free Time

    21:25 13th floor Rafale

    Bar Yomitan Village in Yomitan Village (*only those who wish to attend can do so)

    22:55 -

    End of Day 2

  • Time Place Contents
    07:30 -

    Doors Open

    08:00 Precious Hall

    Networking Breakfast

    Breakfast Presentation #3

    Breakfast Presentation #4

    09:00 Precious Hall

    Keynote #3

    09:50 Precious Hall

    Networking Break

    10:10 Precious Hall

    15mins Presentation #1

    10:25 Precious Hall

    15mins Presentation #2

    10:40 Precious Hall

    10mins presentation #11

    10:50 Precious Hall

    Networking Break

    11:10 2F Royal Hall

    Breakout Session A

    Breakout Session B

    Breakout session C

    11:40 2F Royal Hall

    Networking Break

    11:50 2F Royal Hall

    Breakout Session A

    Breakout Session B

    Breakout session C

    12:20 Precious Hall

    Networking Lunch

    Lunch Presentation #1

    Lunch Presentation #4

    13:20 Precious Hall

    Keynote #4

    14:10 Precious Hall

    Networking Break

    14:30 Precious Hall

    30mins Presentation #5

    15:00 Precious Hall

    10mins Presentation #12

    15:10 Precious Hall

    10mins Presentation #13

    15:20 Precious Hall

    News from Nanovation

    15:30 Precious Hall

    Networking Break

    15:45 Precious Hall

    RoundTable Discussion

    17:15 Precious Hall

    Networking Break

    17:30 Precious Hall

    30mins Presentation #6

    18:00 Precious Hall

    Young Creative Agenda Announce of the results

    18:30 Precious Hall

    Networking Break

    18:45 Precious Hall

    Wrap Up Discussion

    19:25 -

    Free Time

    19:45 Hotel Poolside

    Networking Party

    21:15 -

    Free Time

    21:35 -

    End of Day 3

  • Time Place Contents
    - -

    Departure Day

※Schedule subject to change.